Netmark AS Logo

Vi i Netmark AS er stolte av å kunne tilby våre kunder det beste fra to verdener - med kontorer både i Bergen og Dhaka i Bangladesh.

Dette gir oss en unik mulighet til å tilby våre tjenester til kunder over hele verden til konkurransedyktige priser.

Vårt team består av erfarne og engasjerte utviklere og designere som er dedikert til å skape innovative løsninger som kan hjelpe bedrifter med å oppnå sine mål. Vi har en sterk forståelse av både vestlig og asiatisk kultur, og vi tror at dette gjør oss i stand til å tilby våre kunder en enda mer tilpasset service.

Vi er eksperter på en rekke digitale tjenester som inkluderer webdesign, app-utvikling, e-handel, og digital markedsføring. Vi kan hjelpe bedrifter med alt fra å lage en enkel nettside til å utvikle avanserte og komplekse applikasjoner.

Vår målsetning er å hjelpe bedrifter med å nå sitt fulle potensiale ved hjelp av digitale løsninger som er tilpasset deres behov og budsjett. Vi tror på å skape verdier for våre kunder gjennom å tilby unike og innovative løsninger som kan hjelpe dem med å skille seg ut i markedet og oppnå suksess.

Vi er svært stolte av å kunne si at vi har en tilstedeværelse både i Norge og Bangladesh. Denne unike kombinasjonen av kulturelle og faglige perspektiver har gitt oss muligheten til å tilby våre kunder et bredere spekter av tjenester til bærekraftige og konkurransedyktige priser.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å utvikle digitale løsninger som kan ta din virksomhet til neste nivå - uansett hvor i verden du befinner deg.