Netmark AS Logo

Velkommen til NETMARK, en ledende leverandør av digitale tjenester med kontorer i Bergen og Dhaka, Bangladesh

Vår historie begynte som en ide om å binde to kulturer sammen gjennom en felles plattform, den digitale verden. Vi har siden den gang vokst og ekspandert til å bli en merkbar aktør i bransjen.

Vårt team består av en rekke talentfulle og erfarne fagpersoner innenfor ulike områder som utvikling, design, og prosjektledelse. Vi tror på å samarbeide med våre kunder for å forstå deres behov og utfordringer, og deretter utvikle skreddersydde løsninger som kan hjelpe dem å oppnå sine mål.

Vi er stolte over å være et selskap som er bygd på sterke verdier som integritet, kvalitet og kundeservice. Vi har et sterkt fokus på å levere tjenester av høy kvalitet som gir verdi for våre kunder. Vårt mål er å være en pålitelig partner og verdskaper for alle våre kunder, uavhengig av størrelse eller bransje.

Våre tjenester omfatter alt fra design og utvikling av nettsider og mobilapper til software og teknisk support. Vi er alltid på utkikk etter å utforske nye teknologier og trender for å sikre at våre kunder alltid er ett skritt foran sine konkurrenter.

Vi er svært stolte av å kunne si at vi har en tilstedeværelse både i Norge og Bangladesh. Denne unike kombinasjonen av kulturelle og faglige perspektiver har gitt oss muligheten til å tilby våre kunder et bredere spekter av tjenester til bærekraftige og konkurransedyktige priser.

Vi er alltid åpne for å høre fra deg, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dine digitale behov.