Netmark AS Logo

Vi er stolte av å ha utviklet et bookingsystem for en stor restaurantkjede i Bergen, som nå sparer ca 300.000 kr i året ved å bruke sin egen løsning.

Vår kunde er svært fornøyd med den tilpassede løsningen vi har utviklet for dem, og har uttrykt at systemet har overgått deres forventninger på alle måter.

Ved å unngå å betale en tredjepart for bruk av systemet, har kunden nå større fleksibilitet og kan bruke pengene sine andre steder i virksomheten. I tillegg har vår løsning gitt dem muligheten til å velge hvilken betalingsintegrasjon de ønsker å bruke, noe som også sparer dem penger i forhold til å måtte bruke en pålagt integrasjon fra en tredjepart.

Vi tror på å gi våre kunder muligheten til å tilpasse løsningene til deres spesifikke behov og utfordringer, og det er alltid gledelig å høre at vår tilnærming har resultert i fornøyde kunder.

Vår målsetning er å hjelpe bedrifter med å nå sitt fulle potensiale ved hjelp av digitale løsninger som er tilpasset deres behov og budsjett. Vi tror på å skape verdier for våre kunder gjennom å tilby unike og innovative løsninger som kan hjelpe dem med å skille seg ut i markedet og oppnå suksess.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle en tilpasset løsning som vil gi deg de samme fordelene og kostnadsbesparelsene i din virksomhet.